هیچ گونه قطعی و اختلال در ارائه سرویس معنایی ندارد
به گزارش پسرک کامپیوتری، به گزارش خبرنگاران به نقل از شرکت ارتباطات زیرساخت، محمدجعفرپور معاون وزیر، در همایش تبیین پروژه های راهبردی شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به اینکه تأمین کننده اصلی زیرساخت ارتباطی کشور پروژه انتقال است اضافه کرد: در سال گذشته اقدام بزرگی در این زمینه انجام شد و پروژه انتقال با ظرفیت 20ترابیت بر ثانیه در حال انجام و پیاده سازی است که بومی سازی فراوری این تجهیزات، مرهون حمایت های بی دریغ شرکت ارتباطات زیرساخت است.
وی تأکید کرد: براساس تکلیف سند معماری شبکه ملی اطلاعات تا سرانجام سال 1403، باید ظرفیت شبکه انتقال به 120 ترابیت بر ثانیه افزایش یابد.
جعفرپور در بخش دیگری از سخنان خود به شبکه IP و قراردادی در سرانجام سال گذشته اشاره نمود و اضافه نمود: ان شاالله این تجهیزات تا انتهای شهریور ماه نصب، راه اندازی و بهره برداری می گردد و اجرای این پروژه گام مهمی در افزایش ظرفیت و پایداری شبکه در لایه IP خواهد داشت.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: هدف از این همایش ایجاد هم گرایی و رسیدن به درک مشترک از پروژه ها و اقدامات در سال 1402 است که با همکاری یکدیگر انجام خواهیم داد.
وی درخصوص اقدامات شرکت ادامه داد: هدف ما در سطح کلان، توسعه ارتباطات زیرساخت پایدار و با کیفیت در راستای تحقق شبکه ملی اطلاعات است و در بحث کیفیت و پایداری ارتباطات زیرساخت اگر به شرایط حاکمیتی توجه کنیم شرکت ارتباطات زیرساخت در نوک هرم ارتباطات کشور واقع شده است.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با تاکید بر اینکه خط قرمز ما وجود اختلال است؛ اضافه نمود: در شرایط فعلی همه همکاران چه ستادی و چه فنی باید بدانند هیچ گونه قطعی و اختلال در ارائه سرویس معنایی ندارد و همه باید دست به دست هم دهیم تا کوچک ترین اختلالی به وجود نیاید. بنابراین در این زمینه هرگونه اقدامی از جمله تامین پاور، بازمهندسی ها و...که ضروری است برای پایداری انجام گردد، بایستی مدنظر قرار گیرد.
وی درباره سند طرح کلان و معماری شبکه ملی اطلاعات به عنوان اصلی ترین سند شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: همه پروژه ها و اقدامات شرکت از صفر تا صد ذیل پروژه های شبکه ملی اطلاعات جریان دارد.
جعفرپور به برنامه های 1402 سال اشاره نمود و گفت: ضروری است توسعه سرمایه انسانی در معاونت توسعه منابع فعال تر گردد و در این زمینه باید آموزش را جدی تر بگیریم.
وی با تاکید بر آموزش هایی فراتر از آن چه وجود دارد یادآور شد: منظور من، آموزش لبه های تکنولوژیست که ضروری است همکاران در معاونت های فنی و راهبردی و سایر معاونت ها، آموزش های مرتبط را دریافت نمایند و در بخش های دیگر شرکت نیز، در زمینه بازاریابی، تجاری و استراتژیک، آموزش های روز جهان مورد توجه قرار گیرد.
معاون وزیر ارتباطات در بخش دیگری از سخنان خود ادامه داد: آموزش DBA و MBA برای مدیران در سال تازه با حضور دانشگاه های مطرح، نیز می تواند مؤثر واقع گردد که ضروری است در دستور کار قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با تاکید بر اینکه درحوزه مشتری مداری نیازمند فعالیت های تازهی هستیم، اضافه نمود: امروزه در سطح کلان شرکت و بین المللی سرویس ارائه می دهیم و محصولاتی برای اپراتورهای بزرگ کشور و اپراتورهای بین المللی داریم.بنابراین باید سطح ارائه خدمات و سرویس ها را ارتقا داده و در مورد ارتباطات امن و پایدار به مشتریان اطمینان دهیم تا مشتریان از ما راضی باشند.
جعفرپور در سرانجام به تغییر نگرش در روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت اشاره نمود و گفت: وقت آن است که روح تازهی به روابط عمومی دمیده گردد؛ بعلاوه در زمینه ارتباطات بین الملل و داخلی نیازمند برندسازی هستیم؛ تا شرکت ارتباطات زیرساخت به میزان زحماتی که از سوی همکاران برای رسیدن به اهداف شرکت کشیده می گردد نامش در کشور بدرخشد و دیده گردد.
منبع: خبرگزاری مهر