فواید شگفت انگیز ذرت!
به گزارش پسرک کامپیوتری، جامعه > سلامت - خبرنگاران نوشت: ذرت به عنوان منبعی غنی از ویتامین B1، در سوخت و ساز کربوهیدرات ها استفاده شده و سرشار از ویتامین B5 است و به فعالیت های فیزیولوژیکی در بدن کمک می کند.
ذرت مانند سیب زمینی یکی از سبزیجات نشاسته ای است و در بسکمک از کشورها به عنوان یکی از منابع اصلی تامین کننده غلات کامل حساب می شود، همچنین یکی از منابع اصلی نشاسته در رژیم غذایی محسوب شود و بخش اعظمی از انرژی روزانه شان را تامین می کند.
این گیاه منبعی غنی از ویتامین B1 است که در سوخت و ساز کربوهیدرات ها استفاده می شود و سرشار از ویتامین B5 است که به فعالیت های فیزیولوژیکی در بدن کمک می کند.
در این بین طبخ ذرت باعث آزاد شدن مواد مغذی و مفید آن شامل کاروتنوئیدها (نسخه گیاهی ویتامین A) می شود که این مواد تاثیر به سزایی در کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سرطان دارند.
تحقیقات نشان داده است ذرت پخته حتی پس از کاهش ذخیره ویتامین C خود، خاصیت آنتی اکسیدانی اش را حفظ می کند، در واقع پختن باعث افزایش خاصیت آنتی اکسیدانی آن تا 53 درصدی آن خواهد شد.
منبع: اُکالا