طرز تهیه دمپختک لپه باقالی ؛ یک غذای خوشمزه و ساده

به گزارش پسرک کامپیوتری، دمپختک یکی از دمی های تهرانی است. این غذا از آن دسته غذاهایی است که مورد استقبال بچه ها قرار می گیرد و معمولا با پیاز و سالاد شیرازی سرو می گردد. برخی از افراد در کنار دمپختک از نیمرو هم استفاده می نمایند و ترکیب خوشمره ای برای وعده غذایی خود می سازند. دمپختک لپه باقالی یکی از انواع خوشمزه و مجذوب کننده دمپختک است که رنگ آن بیشتر به زرد مایل می گردد تا نارنجی و قرمز. لپه باقالی به علت داشتن میزان زیادی فسفر برای تقویت هوش و حافظه مناسب است. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دمپختک خوشمزه را با شما آموزش دهیم.

طرز تهیه دمپختک لپه باقالی ؛ یک غذای خوشمزه و ساده

مواد لازم برای تهیه دمپختک لپه باقالی

  • برنج سه پیمانه
  • لپه باقالی دو پیمانه
  • پیاز میانه یک عدد
  • گوشت چرخ نموده 300 گرم
  • رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • پودر دارچین به میزان لازم

طرز تهیه دمپختک لپه باقالی

مرحله اول

دمپختک یک خوراک سنتی ایرانی است که طرز تهیه بسیار آسانی داشته و به روش های مختلف می توانید آن را در خانه خود تهیه و در کنار یک کاسه ترشی بندری یا ترشی لوبیا سبز نوش جان کنید. برای تهیه این دمی تهرانی خوشمزه باید لپه باقالی را از قبل یک تا دو ساعت درون آب قرار دهید تا خوب خیس بخورد. در این حین آب آن را چند بار عوض کنید تا نفخ آن گرفته گردد.

مرحله دوم

سپس پیازها را بشویید و بعد از اینکه پوست آن ها را گرفتید، نگینی خردشان کنید. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن درون آن بریزید تا پیازها با روغن تفت داده شده و کاملا طلایی رنگ شوند. در مرحله بعدی گوشت را به پیاز اضافه کنید و آن ها را با هم تفت دهید. سپس رب، نمک، فلفل و پودر دارچین را به آن ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا طعم دهنده ها خوب به خورد مواد بروند.

مرحله سوم

لپه باقالی را به همراه سه لیوان آب جوش به آن ها اضافه کنید و حدود 20 دقیقه به آن ها زمان دهید تا با هم بپزند. سپس برنج را به موادتان اضافه کنید و اجازه دهید تا آب مواد گرفته گردد. بعد از اینکه آب برنجتان تمام شد برنج را 30 تا 40 دقیقه بگذارید تا دم بکشد. بعد از اینکه برنجتان دم کشید غذای شما آماده است و می توانید آن را سرو کنید. دمپختک لپه باقالی شما آماده است، نوش جان!

منبع: کتاب کاله
انتشار: 16 شهریور 1401 بروزرسانی: 16 شهریور 1401 گردآورنده: it-baby.ir شناسه مطلب: 2064

به "طرز تهیه دمپختک لپه باقالی ؛ یک غذای خوشمزه و ساده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دمپختک لپه باقالی ؛ یک غذای خوشمزه و ساده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید