کسرول تخم مرغ و چدار

به گزارش پسرک کامپیوتری، این غذا پنیر و تخم مرغ دارد. به این مفهوم که سرشار از پروتئین و کلسیم است و به واسطه کیکی که داخل آن است، بسیار سیر کننده به شمار می رود.

کسرول تخم مرغ و چدار
  • تعداد: 8 نفر
  • زمان تهیه: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 10 دقیقه

مواد لازم

  • روغن سرخ کردنی
  • 170 گرم ژامبون گوشت
  • 4 عدد مافین گندمی نصف شده
  • نصف پیمانه گوجه فرنگی خشک شده
  • 4 عدد پیازچه خرد شده
  • 2/3 پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 3 عدد سفیده تخم مرغ
  • سه پیمانه شیر کم چرب
  • یک قاشق غذاخوری خردل
  • نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه

1- ظرف مستطیلی پیرکس را با روغن چرب کنید. مافین و ژامبون ها را کف آن بچینید. روی آنها گوجه فرنگی خشک شده، پیازچه و پنیر چدار قرار دهید.

2- در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، سفیده تخم مرغ، شیر و خردل را با یکدیگر هم بزنید. برای مزه دار شدن نمک و فلفل بزنید. کاسترد به دست آمده را داخل ظرف روی مواد بریزید. در آخر نیز 1/3 پنیز چدار به جای مانده را روی همه آنها بپاشید. کسرول را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 5 ساعت یا شب تا صبح در یخچال نگهدارید.

3- فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید. ظرف پیرکس را داخل فر بگذارید تا اطراف آن آغاز به طلایی شدن نمایند. حدود یک ساعت فرایند پخت طول می کشد. پیش از سرو اجازه دهید 10 دقیقه خنک گردد.

ارزش غذایی

  • کالری: 227
  • چربی: 8 گرم
  • کلسترول: 131 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 22 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • پروتئین: 17 گرم
  • سدیم: 835 میلی گرم
منبع: فوت و فن
انتشار: 18 مرداد 1401 بروزرسانی: 18 مرداد 1401 گردآورنده: it-baby.ir شناسه مطلب: 2047

به "کسرول تخم مرغ و چدار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کسرول تخم مرغ و چدار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید