چگونه غذا را با ماست طعم دار کنیم؟ ، رولت مرغ با سس ماست؛ یک ترفند هندی
به گزارش پسرک کامپیوتری، اگر شما هم مثل بسیاری از افراد سینه مرغ را به خاطر خشکی و چرب نبودن آن را دوست ندارید، این بار سینه مرغ را با سس ماست بخورید. مطمئن باشید از این پس هوادار سینه مرغ هم می شوید.
به گزارش خبرنگاران، این روش طعم دار کردن مرغ مربوط به کشورهند است.
1. فر اجاق گاز را با دمای 190 درجه سانتی گراد یا 375 درجه فارنهایت یا شماره پنج روشن کنید تا گرم گردد.
سیر، زنجبیل، فلفل، ماست، رب گوجه فرنگی و در صورت دلخواه ادویه را به همراه آب لیموترش در کاسه بلوری بریزید و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید.
2. سینه های مرغ را شسته و با دستمال کاغذی خوب خشک کنید. سپس تکه های مرغ را روی سینی فر که از قبل با روغن چرب نموده اید بچینید. پس از آن با قاشق یا قلم موی مخصوص آشپزی سس ماست را روی آنها بمالید و سینی را در فر قرار دهید حالا 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که گوشت مرغ به طور کامل بپزد، حرارت دادن را ادامه دهید. در انتها هر کدام از نیمه های سینه مرغ را با چاقوی تیز به صورت اریب برش بزنید و با سالاد خیار و گوجه سرو کنید. این غذا برای مهمانی ها هم مناسب است و هم سریع.
مواد لازم برای 4 نفر
یک حبه سیر (له گردد)
یک تکه 5/2 سانتی متری زنجبیل (رنده گردد)
یک عدد فلفل سبز تند (ریز خرد گردد)
6 ق س ماست کم چرب
یک ق س رب گوجه فرنگی
یک ق چ زردچوبه
یک ق چ ادویه تند (در صورت دلخواه)
یک ق س آب لیموترش
چهار عدد نصف سینه مرغ بدون استخوان (هر کدام حدود 125 گرم)
به میزان لازم نمک و فلفل
لیموترش (برای سرو)
به میزان لازم روغن
ارزش غذایی
انرژی 176 کیلوکالری
پروتئین 30 گرم
کربوهیدرات 5 گرم
قند 5 گرم
چربی 4 گرم
چربی اشباع شده یک گرم
منبع: همشهری آنلاین