عجیب ترین طعم های بستنی در جهان
به گزارش پسرک کامپیوتری، بستنی، این شیرین دوست داستنی و خوشمزه انقدر در جهان هوادار و فراوری کننده دارد که به نظر می رسد بعصی فراوری کننده ها در فراوری طعم های تازه برای آن واقعا دارند کم می آورند! طعم وانیلی، شکلاتی و یا توت فرنگی محبوبتان را فراموش کنید. در این مطلب قرار است با عجیب ترین اسانس های بستنی، از پودر کاری و زغال گرفته تا سیر و بوقلمون آشنا شوید! با خبرنگاران همراه باشید، شاید یکی از همین بستنی ها به مزه تازه مورد علاقه تان تبدیل شد!
گلابی و بلوچیز
ترکیب طعم های شیرین و شور. در تهیه این بستنی از مواد شیرین مثل عسل، توت فرنگی و گلابی استفاده می گردد که در ترکیبشان با پنیر کپکی، بالزامیک و فلفل، طعم شور و شیرین و کمی تند پیدا می نمایند. با این همه ترکیب طعم و مزه، این بستنی چندان هم بد به نظر نمی رسد.
انجیر و بوقلمون
این بستنی از ترکیب انجیر و گوشت بوقلمون به همراه شکر، آبلیمو، نمک و خامه ترش درست می گردد. مزه این بستنی تا حدودی شبیه به گزینه قبلی این فهرست است. شما می توانید ترکیب جالبی از شوری و شیرینی را در این بستنی حس کنید. بستنی انجیر و بوقلمون هواداران پر و پا قرصی دارد. بهتر است چپ چپ نگاهش نکنید!
واسابی و نخود فرنگی
واسابی گیاهی از خانواده خردل است. در تهیه این بستنی از واسابی استفاده می گردد و روی آن را با پودر نخود می پوشانند. اگر بخواهیم مزه این دو موراد اولیه را باهم تصور کنیم به نظر نمی آید طعم خوشایندی در این بستنی وجود داشته باشد. قسمت خوب ماجرا این است که این یک بستنی است!
نارگیل و پودر کاری
پای پودر کاری که در میان باشد، بدون شک هندی ها دستی در آن دارند. این بستنی خوش رنگ و لعاب از ترکیب پودرکاری، نارگیل، جوز هندی، زنجبیل، زردچوبه، هل، دارچین و زیره و صد البته دانه فلفل سیاه تهیه می گردد. به نظر می رسد در هند، بستنی ها هم از تند و آتشین شدن در امان نیستند! با این همه مواد اولیه، می گردد این بستنی را یک وعده غذایی در نظر گرفت!
سیر
عاشق سیر هستید اما به خاطر بوی بد آن نمی توانید هر وقت دلتان خواست آن را بخورید؟ دیگر نگران نباشید! خبر خوب برای شما این است که می توانید با خیال راحت بستنی سیر بخورید و از خواص بی شمار آن بهره مند بشوید. اگر هم از آن دسته از افراد هستید که از سیر متنفر هستند، پیشنهاد ما این است که با خوردن این بستنی، یک فرصت دیگر به سیر بدهید!
زغال
به نظر می رسد فراوری نماینده این بستنی به انتهای خلاقیتش در ارایه یک طعم نو رسیده باشد! این بستنی ژاپنی از بستنی های رایج این کشور است که پیشنهاد می کنیم خیلی خودتان را درگیر حدس زدن طعم آن نکنید!
منبع: الی گشت