این خوراکی های خوشمزه با سیب درست می شوند
به گزارش پسرک کامپیوتری، خوراکی های خوشمزه با سیب
برخی ها می گویند با خوردن یک عدد سیب در روز دیگر هیجوقت گذرمان به مطب های دکتر نمی افتد. اگر شما هم از هواداران خوردن هر روزه سیب هستید ممکن است همواره سیب تازه در اختیارتان نباشید ولی نگران نباشید چون در خوراکی های مختلف می توانید از ویتامین های این میوه خوشمزه بهره ببرید. در بیشتر این خوراکی ها سیب را با میزان زیادی شکر درست می نمایند و همین هم باعث خوشمزه شدن و پرطرفدار شدن دسرهای سیبی شده است. خبرنگاران را همراهی کنید تا بگوییم در نقاط مختلف جهان مردم با سیب چه خوراکی های خوشمزه ای درست می نمایند.
آب نبات سیب، کانادا
اگر به کانادا رفتید نمایشگاه هایی که در اواخر ماه آگوست (اوایل شهریور) برگزار می گردد یک معنی مشخصی دارد و آن این است که فصل برف پاروکردن های بی امان نزدیک است! اما قبل از اینکه افسردگی های پاییزی به سراغتان بیاید به نمایشگاه های غذای مقرون به صرفه و بی نظیر کانادا بروید. وقتی در حال گشت و گذار در این نمایشگاه ها هستید بویی آشنا خاطرات شیرین بچگی را برایتان زنده می نماید: این بو بوی آب نبات های سیب است! سیب هایی که لایه ای از شکر بر رویشان قرار گرفته است و بیشتر از یک قرن است که از خوراکی های خوشمزه کانادا هستند.
crumble Pie، بریتانیا
بریتانیای بارانی اما باشکوه، جایی است که بیشتر افراد به چای خود شیر اضافه می نمایند و چای را همراه crumble Pie می خورند. هر چند که شاید چای با شیر را دوست نداشته باشیم اما احتمالا از مزه دسرهای سیبی بریتانیا خوشمان می آید. crumble Pie کیلی خوشمزه که بر روی آن سس سیب مالیده می گردد و خوردن چای همراه آن می تواند خواب عصرگاهی را از سرتان بپراند! این شیرینی خوشمزه و محبوب نشان می دهد که بریتانیا خوب بلد است سیب های کشورش را مدیریت کند! اگر روی این کیک یک مشت کشمش بریزید دیگر چیزی از خوشمزه ترین دسر جهان کم ندارد!
Apfeltasche، آلمان
در آلمان Apfeltasche را حتما امتحان کنید؛ نان خمیری گرد که با تکه های سیب و میزان زیادی دارچین پر شده است. وقتی این شیرینی داغ را می خورید در همان لحظه اول می فهمید که برترین بخش این شیرینی اینه که نه زیاد شیرین است و نه زیاد ترش! پس می تواند دسر ایده آلی باشد.
تارت تاتین (Tarte Tatin)، فرانسه
فرانسه کشوری افسانه ای که باید در کوچه پس کوچه هایش قدم زد و هنرهای تاریخیش را کشف کرد. می توانید یک سلفی به همراه برج ایفل بیندازید و مطمئن باشید که با این کار حداقل یک نفر به فالوئرهایتان اضافه می گردد! بعد از گشت و گذار نیم روزی نوبت رستوران های فرانسه است در این رستوران ها در حالی که در حال خوردن خوشمزه ترین غذاهای جهان هستید تارت تاتین را از یاد نبرید. جواهر پنهان غذاهای فرانسه که در نتیجه یک اشتباه در قرن نوزدهم کشف شد! کف تارت تاتین سیب کاراملی شده قرار گرفته است و رویش شیرینی است که البته باید بعد از پخت برعکس گردد و سیب های کاراملی در روی بشقاب قرار بگیرند.
Apfelstrudel، اتریش
در میان موسیقی های سنتی و قلعه های باشکوه اتریش به سراغ شیرینی تردی بروید که کاملا با سیب درست شده است. خمیر پف داری که لایه هایی از سیب دارد و با میزانی دارچین و یا جوز هندی مزه دار شده است. برخی اوقات روی این شیرینی با پودر شکر، بستنی وانیلی و یا خامه زده شده پوشیده می گردد برای همین اگر اضافه وزن دارید در مقابل طعم خوشمزه آن خودتان را کنترل کنید!
کیک سیب (Torta di Mele)، ایتالیا
اگر در یکی از روزهای آفتابی در ایتالیا باشید مطمئنا در بهشت غذاهای خوشمزه روزی فوق العاده را می گذرانید. کیک سیب از غذاهای خوشمزه که رویش نرم است و سیب ها در داخلش هستند. این کیک از دسرهای محبوبی است که کمتر کسی پیدا می گردد که آن را دوست نداشته باشد.
Tufahije، بالکان
قبل از اینکه اروپا را ترک کنید مدتی را در کشورهای بالکان بگذرانید تا چشم میزانای کوهستانی، غذاهای بهشتی و مهمان نوازی مردمانش حسابی غافلگیرتان کند! در اینجا وقتی در حال خوردن غذاهای خوشمزه ای مثل کوابی هستید Tufahije را هم امتحان کنید. سیبی که درون آن با گردو و یا مغرهای دیگر پر و در آب و شکر پخته می گردد. در رستوران ها بر روی این سیب خوشمزه، خامه زده شده هم قرار داده می گردد تا ظاهرش مجذوب کننده تر و مزه اش خوشمزه تر گردد. جالب است که نام این دسر از کلمه عربی tuffāḥa به معنی سیب گرفته شده است.
پای سیب، آمریکا
تکه ای نان ساده اما در عین حال خوشمزه که با سیب پر شده است. پای سیب آنقدر خوشمزه است که اگر در هنگام افسردگی آن را بخورید همه غم و غصه ها از یادتان می رود! می توانید بر روی پای سیب خود میزانی بستنی وانیلی و یا خامه زده شده بگذارید تا این شیرینی برای همواره از دسرهای موردعلاقه تان گردد. هر وقت احساس کردید اشتهایتان خیلی باز شده می توانید به مک دونالد بروید و یک پای سیب اصیل و واقعی بخورید، پای سیب های آنجا مزه پای سیب های پخته شده در خانه را نمی دهد اما به مزه آن نزدیک است.
Arepas Dulces con Manzanas، کلمبیا
به گوشه دیگری از جهان می رویم در سرزمین متنوع کلمبیا دسر خوشمزه ای درست می گردد که به شدت مزه شیرین و خوشمزه ای دارد. این دسردر واقع پنکیک های نرم است که بر روی آن سیب های کاراملی قرار می گیرد و می توانید میزانی بستنی هم روی آن بگذارید.
Apple Empanadas، آرژانتین
Empanadas تکه ای خمیر است که با سیب پر شده البته در فستیوال غذای آرژانتین بر روی این دسر خوراکی های متنوعی را می بینید اما هر وقت بر روی آن پودر شکر دیدید بدانید که با خوردن این دسر کاملا روحیه تان عوض می گردد و شاد تر می شوید! اما قسمت خوب این غذا این است که خیلی میزان کوچکی دارد و می توانید 10 تا از آن را با هم بخورید و باز هم اشتها داشته باشید!
منبع: travelversed.co
منبع: الی گشت