طرز تهیه 8 نوع اوتمیل صبحانه ای مغذی و لذیذ

به گزارش پسرک کامپیوتری، خبرنگاران | سرویس آشپزی - اوتمیل نوعی از غلات غنی شده و در واقع بلغور جو دوسر یا جو دوسر پرک شده است که به صورت پخته در سوپ جو پرک، آش و مایعات داغ مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده غذایی بسیار پرانرژی و در عین حال سبک و زود هضم است و غذایی رژیمی به حساب می آید. اوتمیل را می توانید از سوپرمارکت ها و فروشگاه های مواد غذایی تهیه نموده و با آن یک صبحانه مقوی درست کنید. اگر شما نیز به دنبال ایجاد تنوع در صبحانه خود هستید، می توانید این خوراک خوشمزه را درست کنید و با افزودن مواد مختلف به آن تنوع ببخشید.

طرز تهیه 8 نوع اوتمیل صبحانه ای مغذی و لذیذ

در صورتیکه تهیه نوع خاصی از اوتمیل مدنظر شماست می توانید به یاری فهرست موضوعی زیر، به مطلب دلخواهتان برسید.

  • طرز تهیه اوتمیل صبحانه ای
    • در ماکروفر
    • با اجاق گاز
  • طرز تهیه اوتمیل با طعم دهنده های مختلف
    • با شکر قهوه ای افرا
    • با موز و گردو
    • با توت فرنگی و خامه
    • اوتمیل صبحانه ای شکلاتی
  • اوتمیل صبحانه ای بدون شیر
    • با میوه های تازه
    • با میوه های خشک
    • با انگور قرمز
  • اوتمیل صبحانه ای بدون پخت
  • خواص اوتمیل

طرز تهیه اوتمیل صبحانه ای

انواع اوتمیل صبحانه ای با ساده ترین ترکیبات درست می شوند. شما به مقداری بلغور جو دوسر یا جو دوسر پرک شده، آب، شیر و کمی نمک احتیاج دارید.

مواد لازم
جو دوسر پرک شده1/2 فنجان
شیر1/2 فنجان
آب1/2 فنجان
نمک 1 پینچ

دستور تهیه

ابتدا جو دوسر و مایعات مورد احتیاج برای پخت آن را اندازه بگیرید. نسبت جو دوسر به مایعات 1 به 2 است یعنی به ازای 1/2 فنجان جو دوسر باید از 1 فنجان آب یا شیر یا ترکیب آن ها (1/2 فنجان آب + 1/2 فنجان شیر) بهره ببرید.

طرز تهیه اوتمیل صبحانه ای در ماکروفر

  1. مخلوط جو دوسر و مایعات را در ظرف مناسبی که به حرارت مقاوم باشد، بریزید.
  2. ظرف را به صورت درباز به مدت 2 دقیقه با درجه بالا در ماکروفر قرار دهید تا جو دوسر نرم شده و پف کند.

طرز تهیه اوتمیل صبحانه ای بر روی اجاق گاز

  1. ابتدا آب، شیر یا مخلوط آن ها را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید، سپس جو دوسر را به آن اضافه نموده و حرارت را ملایم کنید.
  2. اجازه دهید مخلوط به مدت 5 دقیقه بجوشد، در این فاصله گاهی آن را هم بزنید و صبر کنید تا کاملا غلیظ شده و آب آن تمام گردد.

اوتمیل صبحانه ای صرف نظر از اینکه در ماکروفر درست گردد و یا بر روی اجاق گاز، یک صبحانه سریع و ساده است که می توانید آن را با طعم دهنده های متنوعی مزه دار کنید. در ادامه طرز تهیه 4 نوع اوتمیل صبحانه ای ارائه شده است:

طرز تهیه 4 نوع اوتمیل صبحانه ای

1. اوتمیل صبحانه ای با شکر قهوه ای افرا

برای تهیه اوتمیل صبحانه ای با طعم کلاسیک، 1 قاشق چایخوری شربت افرا و 1 قاشق چایخوری شکر قهوه ای را روی اوتمیل بریزید و با 2 قاشق غذاخوری گردوی خرد شده و 1/8 قاشق چایخوری پودر دارچین تزیین کنید.

2. اوتمیل صبحانه ای با موز و گردو

نصف یک عدد موز را به صورت حلقه ای برش بزنید و همراه با 2 قاشق غذاخوری گردوی خرد شده و 1/8 قاشق چایخوری پودر دارچین روی جو دوسر پخته بریزید و بدین ترتیب یک نوع اوتمیل صبحانه ای با طعم کلاسیک درست کنید.

3. اوتمیل صبحانه ای با توت فرنگی و خامه

برای درست کردن یک صبحانه فوق العاده خوشمزه، 1/2 فنجان توت فرنگی را به صورت ورقه ای برش بزنید و همراه با 1 قاشق غذاخوری خامه نارگیلی یا هر نوع خامه دلخواهی به جو دوسر پخته اضافه کنید. سپس با افزودن 2 قاشق چایخوری عسل و 1/8 قاشق چایخوری عصاره وانیل، اوتمیل را مزه دار کنید.

4. اوتمیل صبحانه ای شکلاتی

این اوتمیل، یک صبحانه محبوب در میان بچه هاست که برای تهیه آن، پس از پخت جو دوسر در حالی که هنوز داغ است، 2 قاشق چایخوری پودر کاکائو به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکنواخت گردد. سپس 2 قاشق چایخوری شکلات چیپسی، 1 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی و 1 قاشق چایخوری بادام زمینی بوداده به آن اضافه کنید.

طرز تهیه چند نوع اوتمیل صبحانه ای بدون شیر

1. اوتمیل بدون شیر با میوه های تازه

مواد لازم
نارگیل خرد شده2 قاشق غذاخوری
جو دوسر پرک شده1 فنجان
شکر قهوه ای1 قاشق غذاخوری
انبه خرد شده1/2 فنجان
بادام هندی خرد شده2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  1. فر را روی حرارت 176 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. نارگیل خرد شده را روی سینی فر پهن نموده و حدود 5 دقیقه در فر قرار دهید تا رنگ آن طلایی گردد.
  3. جو دوسر پرک را با آب و به یکی از روش های ذکر شده در فوق (ماکروفر یا اجاق گاز) بپزید، سپس شکر قهوه ای را به آن اضافه نموده و هم بزنید.
  4. حرارت را خاموش کنید و اوتمیل را در کاسه ای بریزید، سپس نارگیل، انبه خرد شده و بادام هندی خرد شده را به آن اضافه کنید.

2. اوتمیل بدون شیر با میوه های خشک

مواد لازم
جو دوسر پرک پخته شده با آب1 فنجان
گردوی خرد شده1 قاشق غذاخوری
زغال اخته خشک1 قاشق غذاخوری
آلبالو خشک1 قاشق غذاخوری
عسل1 قاشق غذاخوری
پسته بوداده خرد شده1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  1. عسل را به جو دوسر پخته که هنوز گرم است، اضافه کنید و هم بزنید تا عسل حل گردد.
  2. سپس اوتمیل را در ظرف سرو بکشید و گردو، پسته بوداده، آلبالو و زغال اخته را به آن اضافه کنید.

3. اوتمیل بدون شیر با انگور قرمز

مواد لازم
جو دوسر پخته شده با آب1 فنجان
کره بادام زمینی نرم2 قاشق غذاخوری
انگور قرمز1/2 فنجان

دستور تهیه

  1. جو دوسر پخته را در کاسه ای بریزید.
  2. کره بادام زمینی را به آن اضافه کنید، سپس انگور را روی آن بریزید.

طرز تهیه اوتمیل صبحانه ای بدون پخت

  1. جو دوسر پرک شده، دارچین و شکر یا عسل را در کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید، سپس شیر را به آن اضافه کنید.
  2. مخلوط حاصل را با قاشق خوب هم بزنید، سپس آن را شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا جو پرک، شیر را جذب نموده و نرم گردد.

خواص اوتمیل

  1. اوتمیل حاوی مقادیر بالایی فیبر محلول و فیبر نامحلول است که هر دو برای سلامتی بدن لازم هستند. فیبر محلول، باعث کاهش کلسترول و تثبیت قند خون می گردد و فیبر نامحلول، حرکات روده عظیم را بهبود می بخشد و به برطرف یبوست یاری می نماید.
  2. اوتمیل حاوی پروتئین، ویتامین و مواد معدنی مورد احتیاج بدن نظیر منیزیم، فسفر، روی، منگنز، سلنیوم و آهن است.
  3. اوتمیل، باعث ایجاد احساس سیری به مدت طولانی می گردد و از چاقی و اضافه وزن جلوگیری می نماید.

سخن آخر

همانطور که ملاحظه کردید اوتمیل صبحانه ای دارای تنوع بالایی است و شما می توانید از هر نوع ماده دلخواه برای طعم دادن به آن بهره ببرید. بورک پنیر نیز یکی دیگر از صبحانه های مغذی و خوشمزه است و مصرف آن به عنوان صبحانه می تواند به شما در شروع یک روز پرانرژی یاری کند. امیدواریم با استفاده از این مطلب بتوانید صبحانه های متنوعی درست کنید و تجربیات خود را در این زمینه به وسیله بخش ارسال نظر با دیگران به اشتراک بگذارید.

منبع: setare.com
انتشار: 31 خرداد 1400 بروزرسانی: 31 خرداد 1400 گردآورنده: it-baby.ir شناسه مطلب: 1597

به "طرز تهیه 8 نوع اوتمیل صبحانه ای مغذی و لذیذ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه 8 نوع اوتمیل صبحانه ای مغذی و لذیذ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید