طرز تهیه گازپاچو ؛ آب دوغ خیار اسپانیایی

به گزارش پسرک کامپیوتری، گازپاچو رقیب اسپانیایی آب دوغ خیار که ترکیبی جالب از سالاد شیرازی و سوپ سرد است. روش تهیه آن بسیار ساده و به عنوان یک وعده بهاری و تابستانی لذت بخش خواهد بود.

طرز تهیه گازپاچو ؛ آب دوغ خیار اسپانیایی

روش تهیه آن بسیار ساده و به عنوان یک وعده بهاری و تابستانی لذت بخش خواهد بود.

مواد لازم برای گازپاچو

گوجه فرنگی متوسط:4 عدد

خیار متوسط:3 عدد

پیاز کوچک:یک عدد

فلفل دلمه سبز:نصف یک عدد

لیموترش ریز:2 عدد

پودر نان خشک:2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون:4 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم

طرز تهیه گازپاچو خوشمزه

بنا به سلیقه خود گوجه فرنگی، خیار، پیاز و فلفل دلمه را ریز نموده یا در غذاساز پوره کنید.

دو پیمانه آب را همراه آب لیموترش، پودر نان خشک و روغن زیتون اضافه نموده.

نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

سوپ را حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا سرد گردد، سپس سرو کنید.

نکات اساسی برای تهیه گازپاچو

برای تهیه پودر نان خشک، نان یا مغز نان بیات را خشک نموده و خرد کنید.

از نعناع ساطوری در سوپ بهره ببرید.

به جای آب می توانید از آب گوجه فرنگی بهره ببرید.

نکات تکمیلی در خصوص گازپاچو

گازپاچو جزو غذای ملل - سایر میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه

گازپاچو را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد.

منبع: گردشبان
انتشار: 5 فروردین 1400 بروزرسانی: 5 فروردین 1400 گردآورنده: it-baby.ir شناسه مطلب: 1449

به "طرز تهیه گازپاچو ؛ آب دوغ خیار اسپانیایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه گازپاچو ؛ آب دوغ خیار اسپانیایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید