طرز تهیه بقچه بادمجان

به گزارش پسرک کامپیوتری، زندگی امروز / در مطلب آشپزی امروز قراره غذایی راحت و خوش طعم رو با بادمجان تجربه کنیم. بادمجان از دسته صیفی جاتی هست که با توجه به نوع کاربرد اون در تهیه انواع غذاها طرفدارن خیلی زیادی دارد.

طرز تهیه بقچه بادمجان

به گزارش زندگی امروز به نقل ازوب سایت دونفره، در مطلب آشپزی امروز قراره غذایی راحت و خوش طعم رو با بادمجان تجربه کنیم. بادمجان از دسته صیفی جاتی هست که با توجه به نوع کاربرد اون در تهیه انواع غذاها طرفدارن خیلی زیادی داره. همواره در دسترس بودن و راحتی پخت و سریع آماده شدن بادمجان از ویژگی هایی هست که انتخاب اون رو به اسم یک گزینه خوب در اولویت قرار میده.

خوراک ها و غذاهای بسیار معروفی که با بادمجان تهیه میشن معرف حضور همگی هستند، اما گاهی با ایجاد تنوع می تونیم شکل و ظاهر جدیدتری رو برای میز یا سفره هامون ایجاد کنیم. در ادامه با طرز تهیه خوراک خوش مزه ای که با بادمجان تهیه خواهد شد در خدمت شما خواهم بود.

مواد لازم:

گوشت چرخنموده 250 گرم

پیاز میانه رنده شده 1 عدد

بادمجان قلمی و کشیده 5 تا 6 عدد

پوره گوجه فرنگی 400 میلی لیتر

پیاز کوچک نگینی خرد شده 1 عدد

نمکف فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر به میزان لازم

خلال چوبی و گوجه گیلاسی به میزان لازم

طرز تهیه بقچه بادمجان

طرز تهیه :

برای تهیه این خوراک همونطور که اشاره کردم باید از بادمجان قلمی بلند و کشده استفاده کنیم و دلیلش هم این هست که باید بادمجان ها رو به صورت نواری برش بزنیم و بعد از سرخ شدن شبیه به یک بقچه بپبچیم پس با بادمجان دلمه ای یا بادمجانی قد کوتاهی داشته باشه نمی تونیم این کار رو انجام بدیم. حالا برای آغاز کار بعد از شستشوی بادمجان ها اون ها رو از طول برش می زنیم به صورتی که ضخامت ورقه های بادمجان حدودا تا 4 میلی متر باشه. بادمجان رو پوست نمی کنیم چون موقع سرخ شدن حالت خودش رو از دست میده و شل خواهد شد.

سپس زهر بادمجان ها رو با پاشیدن و استراحتی 20 تا 30 دقیقه ای با اون ها می گیریم و توی این مدت آب تلخ مزه و تیره رنگی از بادمجان خارج میشه که باید دور بریزیم و بعد بادمجان رو مجددا آبکشی و خشک کنیم.

در این مدت، کوفته های کوچیک گوشتی که قرار هست داخل بقچه های بادمجان هامون روباهاش پر کنیم آماده می کنیم.به این ترتیب که گوشت چرخنموده رو همراه با پیاز رنده شده، نمکف فلفل و زردچوبه به همراه کمی پودر سیر داخل یک کاسه می ریزیم و خیلی خوب با هم مخلوط نموده و ورز می دیم.

سپس گلوله های به میزان یک گردوی کوچیک از گوشت جدا نموده و به صورت کوفته قلقلی فرمش میدیم و بعد از آماده شدن همه کوفته قلقلی ها اون ها رو همراه با کمی روغن سرخ می کنیم.

ورقه های بادمجان رو هم بعد از خشک شدن، همراه با روغن سرخ می کنیم. بادمجان ها در حدی که فقط طلایی رنگ بشن سرخ کنین چون سرخ کردن زیاد باعث میشه تا ورقه های بادمجان خشک و شکننده بشن. حالا دو تا از ورقه های بادمجان رو به صورت علامت همچنین (+) روی تخته کارمون قرار میدیم.

آموزش مرحله به مرحله تهیه خورشت بادمجان یا همون مسما بادمجان که برخی ها بهش غوره مسما هم میگن. این خورشت عالی و خیلی خوشمزه و اصیل ایرونی با همه نکات پخت....

یک عدد از کوفته های قلقلیمون رو در مرکز همچنین قرار می دیم.

حالا یکی در میون، ورقه های بادمجان رو روی مرکز کوفته قلقلی قرار میدیم.

حالا وقتی ورقه ها رو جمع کردیم، یک عدد گوجه گیلاسی رو روی بادمجان قرار می دیم و یک عدد خلال چوبی رو توی بقچه بادمجانمون فرو می کنیم تا فیکس بشه. همه بقچه هامون رو به همبن ترتیب آماده می کنیم.

حالا پیاز کوچیکی رو که داشتیم به صورت نگینی خرد می کنیم و بعد همراه با روغن تفت می دیم تا کمی سبک و طلایی رنگ بشه.

حالا پوره گوجه فرنگی رو به پباز های در حال تفت داده شدن اضافه می کنیم.

وقتی یه میزان پوره همراه با پیاز تفت خورد و کمی ابش کشیده شد، نمک رو به همراه ادویه ها بهش اضافه میکنیم. اگر گوجه های شما، خیلی رنگ نداشت میتونین از یک نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم استفاده کنین تا سس خوش رنگ تری داشته باشین.

حالاف نوبت قرار دادن بقچه ها درون سس گوجه فرنگی میرسه. بعد از اینکه بقچه ها رو داخل سس قرار دادیم، درب تابه رو قرار میدیم و با حرارت ملایم اجازه میدیم تا برای 15 تا 20 دقیقه بقچه هامون داخل سس بپزن.

بعد از این زمان، خوراک بقچه بادمجانمون رو توی ظرف مورد نظر می کشیم و همراه نا نان سرو می کنیم. این غذا رو میتونیم به اسم فینگر فود در مهمونی هامون استفاده کنیم.

منبع: زندگی روز
انتشار: 10 شهریور 1400 بروزرسانی: 10 شهریور 1400 گردآورنده: it-baby.ir شناسه مطلب: 1710

به "طرز تهیه بقچه بادمجان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بقچه بادمجان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید