سوشی چیست؟ ، آشنایی با یکی از خوش طعم ترین غذاهای آسیایی

به گزارش پسرک کامپیوتری، غذاهای زیادی در سراسر دنیا وجود دارند که می توان با یادگیری دستور پختشان نهایت لذت را از وعده های غذایی در طول روز برد. هر کشوری برای خود غذاهای خوشمزه و گوناگونی را به عنوان نماد خوشمزگی ملیت خود انتخاب کرده است. در کشور ژاپن یکی از خوشمزه ترین غذاها، سوشی بوده که طرفداران زیادی دارد. سوشی علاوه بر عطر و طعم خوبی که داشته، سرشار از کالری و مواد مغذی بوده که برای ناهار و شام مناسب هستند. با ما در مقاله سوشی چیست؟ همراه شوید تا شما را با انواع سوشی و همچنین طرز تهیه سوشی آشنا کنیم.

سوشی چیست؟ ، آشنایی با یکی از خوش طعم ترین غذاهای آسیایی

تاریخچه

در گذشته های دور، در قسمت جنوبی ژاپن سوشی به عنوان یک وعده در روز مورد استفاده قرار می گرفت که بعدها در کل کشور ژاپن در لا به لای انواع غذا گنجانده شد و امروزه در تمام جهان مخصوصا در آسیای جنوب شرقی این غذا به وفور یافت می شود. طرز تهیه سوشی در گذشته اینطور بود که ابتدا به نمک سود کردن تکه های ماهی خام می پرداختند و بعد، از آن در لا به لای برنج قرار می دادند و به مدت چند ماه به همین حالت باقی می ماند. نکته ای که در طرز تهیه سوشی رعایت می شد، این بود که برنج آن باید حالت تخمیر شده پیدا می کرد تا ماهی را در آن بگذارند. بعد از چند ماه که برای خوردن این غذا اقدام می کردند، در ابتدا برنج آن را جدا و دور می ریختند و تکه های ماهی را مصرف می کردند.

براساس مقاله سوشی چیست؟ باید بدانید که اگر در ژاپن ماهی همراه با برنج خورده شود، به آن ناماناره گفته می شود. علاقه و مزاج ژاپنی ها به بودن برنج در وعده غذایی باعث شد تا انواع سوشی را به روشی آماده کرده که برنج را نیز همراهشان مصرف کنند. برای این کار، باز هم تکه های خام ماهی را در هزار توی برنج تخمیر شده می خواباندند ولی، این بار پس از گذشت 14 روز به سراغ آن رفته و به علت فاسد نشدن برنج هر دو را با هم میل می کردند.

مدتی بعد باز سوشی دستخوش تغییرات قرار گرفت و خوشمزه تر شد و نام آن را به هایازوشی تغییر دادند. طرز تهیه سوشی در این نوع به این صورت است که بدون اینکه برنج به حالت تخمیر شده در بیاید، ماهی را در لا به لای آن پیچانده و با استفاده از چاشنی هایی نظیر سرکه و سبزیجات معطر طعم بهتری را به این غذا می بخشیدند. اگر امروزه به ژاپن سفر کنید و سوشی را سفارش دهید، احتمالا با این نوع سوشی روبرو خواهید شد.

مدتی بعد نیز نوع دیگری از سوشی در بین مردم ارائه شد که طی مدت کوتاهی خوشمزه بودن این غذا باعث شد تا خواهان زیادی پیدا کند. در این مورد از انواع سوشی که نیگیری زوشی نام دارد، دانه های برنج را در کنار هم چیده تا به شکل هندسی مستطیلی درآیند. سپس، تکه های ماهی خام را بر روی این مستطیل ها قرار داده و با دورچینی از چاشنی های خوشمزه و مختلف نظیر سس سویا آن را میل می کنند. عاملی که باعث شد تا این نوع سوشی شهرت خاصی را در شهرهای دیگر پیدا کند، زلزله ای بود که در توکیو رخ داد و باعث شد تا افرادی که آماده کردن این غذا را بلد بودند، با مهاجرت به مناطق دیگر روش تهیه آن را ترویج داده و طرفداران سوشی را افزایش دهند.

براساس مقاله سوشی چیست؟ باید بدانید که نوع سوشی که در سفر به کشورهای مختلف شاهد آن هستیم، توسط فردی به نام هانایا یوهی بوجود آمد که طعم خوشمزه و لذیذ و همچنین زمان کم برای آماده سازی این نوع از سوشی باعث شهرت جهانی آن شد.

در تهران کجا این غذای آسیایی را بخوریم؟

بر طبق متن سوشی چیست؟ باید بدانید که اگر در شهر تهران قصد خوردن انواع سوشی را در رستوران داشته باشید، می توانید به رستوران ژاپنی کنزو، رستوران نودلینو و رستوران خانه آسیایی واقع در خیابان ونک مراجعه کنید و بسته به مکان رستوران و انواع سوشی با دورچین های مختلف، قیمت کم و زیاد می شود.

ارزش غذایی

هر نوع خوراکی دارای ارزش خاصی از نظر مواد مغذی و لازم برای بدن بوده و کالری هر نوع نیز متفاوت است. سوشی از دسته غذاهای خوشمزه ای بوده که علاوه بر طعم خوب و مدت زمان کم برای آماده سازی، از ارزش غذایی بسیار بالایی نیز برخوردار است. چنانچه در یک وعده 12 عدد سوشی میل کنید، مثل این می ماند که یک همبرگر بزرگ را خورده اید. در مورد ویتامین و پروتئین های سوشی نیز باید گفت که وجود جلبک و تخم مرغ، ماهی و میگو در یک وعده غذا تقریبا بدن را از بسیاری از ویتامین ها و البته پروتئین غنی می سازد. پس، این خوردنی خوشمزه را در لا به لای انواع مختلف غذا در وعده های خود بگنجانید تا به بدن خود خدمت بزرگی کرده باشید.

سخن آخر

سوشی از دسته غذاهایی بوده که به راحتی می تواند بدن را غنی از هرگونه ویتامین، پروتئین و دیگر مواد مغذی سازد. سوشی با دورچین خوش رنگ و خوشمزه می تواند اشتهای هر انسانی را باز کند. پس، براساس مقاله سوشی چیست؟ پیشنهاد ما این است که حتی برای یکبار سوشی را امتحان کرده تا طعم خوشمزه آن زیر زبانتان جاودانه شود.

در ادامه بخوانیدسوشی خوشمزه چگونه درست می شود | کدام رستوران سوشی خوب بخوریمسوشی چیست| غذایی سالم برای ذائقه های خاصمنبع: همگردی
انتشار: 1 مهر 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: it-baby.ir شناسه مطلب: 1075

به "سوشی چیست؟ ، آشنایی با یکی از خوش طعم ترین غذاهای آسیایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سوشی چیست؟ ، آشنایی با یکی از خوش طعم ترین غذاهای آسیایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید