خواص بادام هندی چیست؟ (آشنایی با مضرات و خواص گیاه بادام هندی)
به گزارش پسرک کامپیوتری، خواص بادام هندی (Cashew) شامل حفظ سلامت قلب و عروق، تنظیم فشار خون، استحکام و سلامت دندانها، استخوانها و افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن است.
برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور ارزان هند ما را تجربه کنید. از دهلی، آگرا و جیپور دیدن کنید و در شهر زیبای بمبئی قدم بزنید، در محیط زیبای فیلم های هندی از لحظات لذت ببرید.
کاشو یا بادام هندی به دلیل طعم منحصر به فردش یکی از آجیل های محبوب مردم کشور ما و دیگر کشورها است. این آجیل به شکل لوبیا و کلیوی شکل بوده که در پایین یا زیر میوه درختی که بلارد نام دارد، یافت می گردد. موطن اصلی درخت بادام هندی، آمریکای جنوبی و برزیل میباشد که توسط پرتقالی ها به سایر نقاط جهان صادر شده است. امروزه کشور هندوستان بزرگترین فراوری نماینده این گیاه بوده، جنوب غربی این کشور از مراکز عمدهٔ کاشت درخت بادام هندی میباشد. از دانه این گیاه در بعضی کشورها مانند برزیل و نیجریه، کره نرم خوشمزه ای درست می نمایند که بسیار مطبوع است. این کره از چرخ کردن و فشرده شدن آن حاصل گردد. در کشور ما بادام هندی به دو صورت خام و بو داده مورد مصرف قرار می گیرد. خواص بادام هندی خام نسبت به بادام هندی بو داده بیشتر بوده، بعضی از ریز مغذیهای بادام هندی خام در اثر حرارت ممکن است از بین برود. ترکیب شیمیایی میوه بادام هندی شامل گلوکز، اسید تانیک، مواد معدنی مانند مس، کلسیم، منیزیم، آهن، پروتئین و چربی است. در ادامه این مطلب با فواید و خواص بینظیر بادام هندی آشنا شوید.
خواص بادام هندی (طبیعت و خواص درمانی)
بادام هندی منبع بزرگ مواد مغذی و ویتامینها بوده از ارزش غذایی بالایی برخوردار میباشد و با استفاده معقول و به اندازه از آن نیازهای بدن رفع شده و دچار کمبود نخواهیم شد. طبیعت بادام هندی گرم و خشک بوده، بعضی خواص این میوه عبارتند از:
- بادام هندی حاوی چربی اشباع شده بوده، به حفظ سلامت قلب و عروق یاری میکند.
- مصرف بادام هندی برای پیشگیری از تشکیل سنگهای صفراوی بسیار مفید است.
- بادام هندی انرژیزا بوده و کلسترول ندارد.
- بادام هندی به علت دارا بودن کلسیم و منیزیم برای استحکام و سلامت لثه، دندان ها و استخوان ها مفید است .
- مس یکی از اجزای مهم آنزیمهای بدن میباشد که در خیلی از فرآیندهای فیزیولوژیکی بدن شرکت میکند، این ماده معدنی به وفور در بادام هندی یافت میگردد .
- از خواص بادام هندی، انرژی و فیبر غذایی بالای آن است و در صورت مصرف متعادل به کاهش وزن و لاغر شدن یاری میکند.
- از خواص بادام هندی خاصیت انتی اکسیدانی آن بوده، به افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن یاری می نماید؛ همچنین مقدار بالای آنتی اکسیدان های مغزها می تواند کلید محافظت از قلب باشد.
- یکی از خواص بادام هندی تنظیم انعقاد خون بوده، میوه بادام هندی سرشار از ویتامین K است.
- کاهش فشار خون بالا از دیگر خواص بادام هندی بوده، این میوه با داشتن منیزیم و لینولنیک اسید، فشار خون را تنظیم میکند.
- بادام هندی، در ایجاد خواب منظم در زنان یائسه موثر است.
- مصرف این گیاه به بدن یاری می نماید تا جذب آهن به شکل بهتری صورت گیرد و باعث رشد استخوان و بافت پیوندی و فراوری ملانین (رنگ دانه پوست و مو) می گردد.
مضرات بادام هندی (عوارض، موارد احتیاطی و منع مصرف)
علیرغم خواص فراوان بادام هندی، این میوه حاوی مقادیر قابل توجهی از اگزالات بوده، زیادهروی در مصرف آن منجر به تجمع و کریستاله شدن این ماده در بدن و در نتیجه ایجاد سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا می گردد. بنابراین افرادی که مسائل کلیوی درمان نشده دارند، یا این که کلیه ها و یا کیسه صفرای شان را در آوردهاند باید از مصرف آن پرهیز نمایند، همچنین دریافت زیاد اگزالات ممکن است موجب کاهش جذب کلسیم نیز بگردد. گفتنی است بروز واکنش های آلرژیک مانند خارش، گرفتگی بینی، تورم لب ها و… از دیگر عوارضی است که ممکن است با خوردن بادام هندی در افراد حساس به وجود بیاید.
گروه سلامت خبرنگاران
منبع: setare.com