5 نکته کاربردی برای تهیه ناگت مرغ خانگی

به گزارش پسرک کامپیوتری، ناگت مرغ یکی از فست فودهای خوشمزه و محبوب به خصوص در میان بچه ها است که می توانید آن را با روشی آسان در منزل تهیه کنید.

5 نکته کاربردی برای تهیه ناگت مرغ خانگی

خبرنگاران | امروز فست فود ها یکی از مهم ترین گروه های غذایی در جهان هستند که تنوع بالایی دارند و به عنوان غذایی مدرن با طعم و سبک تازه جای خود را در برنامه غذایی مردم جهان باز نموده اند. ویژگی مهم فست فود ها صرف نظر از طعم دلچسبی که دارند، مدت زمان کوتاهی است که صرف آماده کردن آن ها می گردد.

به گزارش خبرنگاران ، ناگت مرغ یکی از خوراکی های خوشمزه و محبوب به خصوص در میان بچه ها است و برای جشن ها و مهمانی ها غذای بسیار راحت و مناسبی است. شما می توانید با یک دستور ساده در منزل و به راحتی ناگت مرغ خوشمزه و خانگی را تهیه کنید.

در ادامه این مطلب طرز تهیه ناگت مرغ همراه با ارائه پنج نکته مهم درباره پخت ناگت تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ

مخلوط ران و سینه مرغ: 500 گرم

سیر: 5 حبه

پیاز: 1 عدد

پنیر پیتزا: نصف لیوان

خمیر وسط نان باگت: 1 لیوان

شیر: دو قاشق غذاخوری

سس خردل: 2 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن و پاپریکا: به مقدار لازم

تخم مرغ: 1 عدد

آرد سوخاری: به مقدار لازم

روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم

طرز تهیه ناگت مرغ

مرحله اول: ابتدا مرغ را چرخ کنید و داخل یک کاسه بریزید. پیاز را رنده کنید و آب پیاز را کاملا بگیرید؛ سپس همراه با سیر رنده شده، پنیر پیتزا، نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن و پاپریکا به مرغ اضافه کنید. خمیر نان باگت را با دو قاشق شیر مخلوط کنید تا نرم گردد؛ سپس به مواد بالا اضافه کنید و خوب ورز بدهید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. کاسه مواد را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند.

مرحله دوم: از مایه ناگت به مقدار دلخواه بردارید و کف دستتان به آن شکل بدهید. می توانید ناگت ها را به صورت دایره یا هر شکلی که دوست دارید، در بیاورید. ناگت آماده را ابتدا داخل تخم مرغ هم زده فرو کنید؛ سپس داخل آرد سوخاری بغلتانید و بعد داخل روغن داغ سرخ کنید. حتما حرارت اجاق گاز را کم کنید تا ناگت ها مغز پخت شوند.

5 نکته مهم برای تهیه ناگت مرغ خانگی

1- برای تهیه ناگت می توانید از ابتدا همه مواد را داخل دستگاه غذاساز یا میکسر بریزید.

2- خمیر نان باگت را حذف نکنید؛ زیرا باعث پوک شدن و لطافت بیشتر ناگت می گردد و انسجام بیشتری به آن می دهد.

3- ناگت ها را بعد از اینکه داخل تخم مرغ زدید و در آرد سوخاری غلتاندید، می توانید داخل ظرف در بسته به مدت چند ماه داخل فریزر نگهداری کنید.

4- هنگام تهیه ناگت توجه کنید که ناگت بیش از حد کلفت نگردد؛ زیرا هنگام سرخ شدن مغز پخت نمی گردد.

5- با این مقدار مواد حدودا 50 عدد ناگت خواهید داشت.

منبع: فرادید
انتشار: 11 دی 1401 بروزرسانی: 11 دی 1401 گردآورنده: it-baby.ir شناسه مطلب: 2116

به "5 نکته کاربردی برای تهیه ناگت مرغ خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "5 نکته کاربردی برای تهیه ناگت مرغ خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید