10 دوربین عکاسی باکیفیت و مالی بازار در بهار 98
به گزارش پسرک کامپیوتری، خبرنگاران : دوربین های حرفه ای عکاسی، از گران ترین گجت های دنیای فناوری به حساب می آیند. محصولاتی که کم وبیش در انحصار چند شرکت بزرگ تولیدکننده دوربین عکاسی قرار دارند. در کشور ما نیز چند برند مشهور مثل نیکون، کانن، فوجی و سونی، محصولاتی هستند که بیشتر مورد نظر کاربران قرارگرفته اند.
هرچند هزینه مدنظر کاربر و قیمت بالای دوربین از مواردی است که کیفیت این گجت را مشخص می نماید، اما در میان دوربین های مقرون به صرفه قیمت و میان رده بازار نیز می توان محصولاتی مناسب را تهیه کرد. فهرست پیش رو نگاهی خواهد داشت به دوربین های مالی، میان رده و با کیفیت، که در بازار فناوری ایران موجود هستند.
Nikon D3500
درصورتی که به عکاسی حرفه ای علاقه دارید و در شروع راه هستید، Nikon D3500 می تواند محصولی مناسب برای شما باشد. سنسور 24/2 مگاپیکسلی این دوربین کیفیت بسیار بالایی دارد و می توان آن را با لنز دوربین های گران قیمت این شرکت مقایسه کرد. سرعت عکاسی ممتد در Nikon D3500، پنج فریم در ثانیه است که باز هم نشان از با کیفیت بودن این محصول دارد.
Nikon D3500 از تمامی تنظیمات دستی موجود در دوربین های حرفه ای برخوردار است و می تواند گزینه ای مناسب برای یادگیری عکاسی باشد. کیفیت فیلم نیز 1080 است که در استفاده روزمره، از حد احتیاج کاربر بیشتر است. این موضوع را در نظر داشته باشید که Nikon D3500 یک دوربین DSLR است و می تواند انواع مختلف لنز را در خود جای دهد. Nikon D3500 را می توانید با قیمتی بین 350 تا 400 دلار بخرید. هرچند خرید لنز مناسب و کارت حافظه، هزینه های جانبی خرید این دوربین هستند که قیمت نهایی را افزایش خواهند داد.
Canon EOS Rebel SL2 / EOS 200D
EOS 200D یکی از محصولات بسیار مجذوب نماینده شرکت کانن به شمار میرود که با قیمتی بین 450 تا 500 دلار قابل تهیه است. این دوربین DSLR به یک سنسور 24/2 مگاپیکسلی مجهز شده است و از یک صفحه نمایش لمسی 3 اینچی بهره می برد. سرعت عکاسی ممتد، پنج فریم در ثانیه است، اما کیفیت فیلم برداری به 1080 محدود شده است. شاید یکی از نقاط ضعف این دوربین، نبود فیلم برداری 4K در این بازه قیمتی محسوب گردد.
نوع فوکوس Dual Pixel CMOS AF، یکی از نکات تأثیر گذار در کیفیت این دوربین است که باعث شده تا فوکوس اتوماتیک این دوربین، شباهت زیادی به دوربین های بدون آینه داشته باشد. EOS 200D به وای فای و بلوتوث نیز مجهز شده که سرعت انتقال عکس ها را به گوشی و لپ تاپ، افزایش می دهد. تنها نقطه ضعف تأثیر گذار در انتخاب EOS 200D به عنوان یک دوربین DSLR مناسب، فوکوس اتوماتیک 9 نقطه ای این دوربین است که با استاندارد های فعلی دوربین های دیجیتال فاصله دارد.
Canon EOS Rebel T100 / EOS 4000D
Rebel T100 مقرون به صرفه ترین دوربین DSLR بازار به شمار میرود که با قیمتی حدود 250 تا 300 دلار قابل تهیه است. قیمت پایین این گجت باعث شده تا کیفیت ساخت دوربین، در سطحی میانه قرار بگیرد. سنسور دوربین، 18 مگاپیکسلی است و یک صفحه نمایش نه چندان با کیفیت 2/7 اینچی، تصاویر ثبت شده را به شما نشان می دهد.
سرعت ثبت فریم، 3fps است که می تواند یکی از دلایل عدم انتخاب این دوربین باشد. بااین حال باید به این موضوع اشاره کنیم که کیفیت فیلم برداری از انتظار ما بالاتر بود و تصاویر فول اچ دی ثبت شده با این دوربین، حرفه ای به نظر می رسند. به طورکلی و روی کاغذ، Rebel T100 دوربین چندان مجذوب نمایندهی نیست، اما پس از مدتی عکاسی با این دوربین متوجه خواهید شد که یک دوربین مالی و با کیفیت را تهیه نموده اید. عکس های ثبت شده با Rebel T100، کیفیت بالایی دارند و می توانند نقطه شروعی برای عکاسی حرفه ای باشند.
Olympus OM-D E-M10 Mark II
OM-D EM-10 Mark II یکی از برترین دوربین های مقرون به صرفه قیمت و بدون آینه بازار است که می توانید با قیمتی حدود 400 دلار بخرید. سنسور 16/1 مگاپیکسلی این دوربین، هرچند از نوع قدیمی است، اما کیفیتی کم نظیر در عکاسی دارد. سرعت ثبت فریم ها، 8/5 فریم در ثانیه است که از نکات بسیار مثبت OM-D EM-10 Mark II به شمار میرود.
صفحه نمایش دوربین از نوع جداشونده و 3 اینچی است و کیفیتی مناسب دارد. فیلم برداری نیز به صورت فول اچ دی انجام می گردد. از نکات مثبت این دوربین می توان به کیفیت بالا در تثبیت عکس ها و گزینه های پیشرفته عکاسی اشاره نمود. نکات منفی نیز مثل دیگر محصولات شرکت Olympus، در منو های پیچیده و گزینه های گیج نماینده منو، خلاصه شده است.
Sony A6000
دوربین 24/3 مگاپیکسلی Sony A6000، با قیمت 400 دلاری خود، از محبوب ترین دوربین های مالی و بدون آینه بازار است. صفحه نمایش 3 اینچی این دوربین از نوع چرخشی است و کیفیتی میانه دارد. فیلم برداری نیز با کیفیت فول اچ دی انجام می گردد. فریم ممتد نیز بر روی عدد 11 فریم در ثانیه قرارگرفته که نشان از سرعت بالای این دوربین دارد.
از نکات مثبت Sony A6000 می توان به فوکوس اتوماتیک قدرتمند، وای فای، بلوتوث و کیفیت بسیار مناسب تصاویر ثبت شده با دوربین اشاره نمود. نکات منفی نیز عدم توانایی در فیلم برداری 4k و البته کیفیت ساخت میانه این دوربین است. در واقع از شرکت سونی انتظار می رفت که یک دوربین 400 دلاری را از موادی باکیفیت تر تهیه کند.
Panasonic Lumix GX850 / GX800
Lumix GX850 یکی از گران قیمت ترین دوربین های فهرست ما به شمار میرود که با قیمتی بین 500 تا 550 دلار قابل تهیه است. کیفیت سنسور 16 مگاپیکسلی این دوربین بدون آینه، مناسب است و صفحه نمایش لمسی و 180 درجه آن نیز از نکات مثبت در خرید این گوشی به شمار میرود. سرعت ثبت فریم ممتد نیز، 10 فریم در ثانیه است که می تواند در ثبت تصاویر ورزشی و متحرک، مؤثر باشد.
نکته مهم در Lumix GX850، کیفیت فیلم برداری 4K است که برای بسیاری از کاربران، اهمیت بالایی دارد. در واقع اگر کیفیت فیلم برداری 4K در این دوربین قرار داده نمی شد، Lumix GX850 به فهرست ما راه پیدا نمی کرد. بااین حال مشکلاتی در طراحی Lumix GX850 وجود دارد که باعث می گردد بسیاری از کاربران از خرید این دوربین پشیمان شوند. حجم پایین باتری و نبود چشمی، خط قرمز بسیاری از علاقه مندان به عکاسی است.
Canon PowerShot SX620 HS
بسیاری از شرکت های فراورینماینده دوربین، به سمت فراوری دوربین های گران قیمت و حرفه ای رفته اند و پیدا کردن یک دوربین مقرون به صرفه، کوچک و با کیفیت، در بازار فعلی دوربین های عکاسی، کار چندان ساده ای نیست. به هرحال اگر قصد خرید یک دوربین مقرون به صرفه قیمت و با کیفیت را دارید، Canon PowerShot SX620 HS می تواند گزینه ای مناسب برای شما باشد. این دوربین با قیمتی حدود 200 دلار در بازار قابل تهیه است.
سنسور 20/2 مگاپیکسلی، صفحه نمایش 3 اینچی و کیفیت فیلم برداری فول اچ دی، از خصوصیاتی است که در این دوربین مشاهده می کنید. کیفیت عکاسی اتوماتیک این دوربین، مناسب است و می تواند یک انتخاب مجذوب نماینده خانوادگی باشد. زوم 25 برابر و شفاف Canon PowerShot SX620 HS نیز از دیگر خصوصیات مثبت این دوربین 200 دلاری به شمار میرود.
Panasonic Lumix ZS50 / TZ70
Lumix ZS50 از برترین دوربین های مسافرتی دنیا به شمار میرود. حجم بالای باتری و زوم 30 برابری این دوربین باعث می گردد که با خرید این دوربین، یک همراه همیشگی و کارآمد را تهیه نموده باشید. سنسور 12/1 مگاپیکسلی Lumix ZS50، کیفیتی بسیار مناسب دارد و سرعت فریم در عکاسی نیز 10 فریم در ثانیه است. فیلم برداری Lumix ZS50 فول اچ دی است، اما در سطح میانه قرار گرفته است.
به طورکلی این دوربین سوپرزوم و قدرتمند، از برترین دوربین های فیکس و کامپکت بازار به شمار میرود. در واقع با پرداخت مبلغ 250 دلار، شما نمی توانید محصولی بهتر از Lumix ZS50 را تهیه کنید.
Sony RX100
Sony RX100 مقرون به صرفه ترین دوربین موجود در فهرست ما است که در سال 2012 فراوریشده است. این دوربین را در بازار می توانید با قیمت هایی متفاوت و از 150 تا 300 دلار بخرید. حتی خرید یک دوربین دست دوم Sony RX100 نیز می تواند گزینه ای مناسب برای عکاسی خانوادگی باشد.
لنز دوربین 20/1 مگاپیکسلی است و تصاویری مجذوب نماینده را ثبت می نماید. کیفیت ویدیویی فول اچ دی، و صفحه نمایش 3 اینچی، از دیگر خصوصیات این دوربین بسیار ساده است. در نظر داشته باشید که Sony RX100، یکی از برترین دوربین های کوچک تاریخ به شمار میرود که هنوز هم با گذشت بیش از 7 سال، به وسیله شرکت سونی فراوری می گردد.
Panasonic FZ1000
گران قیمت ترین محصول موجود در فهرست 10 گوشی مالی ما، Panasonic FZ1000 است که یک دوربین ساده، اما قدرتمند به شمار میرود. این دوربین 550 دلاری و سوپرزوم، از برترین محصولاتی است که علاقه مندان به عکاسی غیرحرفه ای می توانند تهیه نمایند. این دوربین کم وبیش سنگین، شباهت زیادی به دوربین های حرفه ای و گران قیمت بازار دارد. درواقع با خرید این دوربین، شما از تمامی امکانات یک دوربین DSLR با یک لنز ثابت و سوپرزوم، بهره خواهید برد.
سنسور 20/1 مگاپیکسلی است و به یک صفحه نمایش 3 اینچی و متحرک نیز مجهز شده است. چشمی با کیفیت، فیلم برداری 4k، سرعت 12 فریم در ثانیه و زوم 16 برابری واقعی، از خصوصیات مثبت این دوربین است. تنها ایرادی که ما توانستیم در این دوربین 550 دلاری پیدا کنیم، نبود صفحه نمایش لمسی بود که البته برای عکاسان حرفه ای، اهمیت چندانی ندارد.
پ
منبع: برترین ها