تهران در شرایط قرمز نهاده شد، تشدید آلودگی هوا در پایتخت
به گزارش پسرک کامپیوتری، شاخص کیفیت هوا امشب بر روی عدد 155 قرار گرفته و هوای تهران برای همه افراد جامعه آلوده و در شرایط قرمز است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، شاخص کیفیت هوا امشب بر روی عدد 155 قرار گرفته و هوای تهران قرمز و برای همه افراد جامعه آلوده است.
این در حالی است که شاخص کیفیت هوا طی 24 ساعت گذشته بر روی عدد 124 قرار داشت و هوای پایتخت فقط برای گروه های حساس جامعه آلوده بود.
تهران از ابتدای سال فقط 15 روز هوای پاک، 179 روز هوای قابل قبول، 82 روز هوای ناسالم برای گروه های حساس جامعه و 2 روز هوای ناسالم برای همه افراد داشته است.
زهرا نژادبهرام عضو هیأت رئیسه شورای شهر تهران اخیراً اظهار داشت؛ سوخت مازوت در کارخانه ها و صنایع به دلیل عدم امکان نگهداشت آن سبب تشدید آلودگی هوا در پایتخت شده است.
منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 9 بهمن 1399
بروزرسانی: 9 بهمن 1399
گردآورنده: it-baby.ir
شناسه مطلب: 1334
به "تهران در شرایط قرمز نهاده شد، تشدید آلودگی هوا در پایتخت" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "تهران در شرایط قرمز نهاده شد، تشدید آلودگی هوا در پایتخت"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید