حنفی: مثل همه تیم ها چشم به قهرمانی جام حذفی داریم، بازی با خیبر سخت است
به گزارش پسرک کامپیوتری، هافبک تیم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: بازی سختی در زمین خیبر داریم و امیدوارم پیروز از زمین خارج شویم.

مهدی حنفی در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرنگاران، در مورد شرایط صنعت نفت آبادان بعد از شکست برابر گل گهر سیرجان گفت: شرایط تیم ما خوب است و آماده بازی با خیبر خرم آباد در جام حذفی هستیم. در بازی با گل گهر زود گل خوردیم و در ادامه با بدشانسی چند موقعیت گل را از دست دادیم. گل گهر جزو تیم های خوب و پرمهره لیگ برتر است.
وی در مورد مسائل اقتصادی صنعت نفت و اینکه بازیکنان هفت ماه پول نگرفته بودند، اعلام نمود: مسائل که همواره وجود دارد با این حال بازیکنان و کادر فنی همواره نهایت کوشش خودشان را برای موفقیت تیم و راضی کردن طرفداران به کار بردند. شرایط ما نسبت به نیم فصل اول کمی سخت شده است اما می جنگیم تا در ادامه لیگ خوب امتیاز بگیریم و صندلی خوبی را به دست بیاوریم.
حنفی در ارتباط با بازی بعدی تیمش برابر خیبر خرم آباد در جام حذفی اعلام نمود: خیبر تلفیقی از بازیکنان جوان و باتجربه را در اختیار دارد و واقعا تیم خوبی است. شرایط جام حذفی طوری است که نمی توان تیم های دسته اول و دوم را دست کم گرفت. بازی سختی در زمین حریف در پیش داریم و امیدوارم برنده از زمین بیرون بیاییم. ما هم در جام حذفی مثل همه تیم ها چشم به قهرمانی داریم.
هافبک صنعت نفت در مورد عملکردش در این فصل گفت: از فصل گذشته مصدومیتی داشتم که فرایند درمانی ام خوب طی نشد. بعد از اردوی تهران دوباره دردم برگشت و پنج ، شش هفته ابتدایی مسابقات را از دست دادم. خدا را شکر که در ادامه با یاری کادرفنی شرایط خوبی پیدا کردم.
منبع: خبرگزاری تسنیم